ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Πελματογράφημα
Κάθε πόδι μπορεί να έχει μικρές ή μεγάλες αποκλίσεις από την ορθή ανατομική του θέση και συνεπώς αποκλίσεις από τον σωστό άξονα αναβηματισμού. Ως αποτέλεσμα επηρεάζετε η μηχανική και η σωστή λειτουργία ολόκληρου του κάτω άκρου, το οποίο με τη σειρά του μπορεί να δημιουργήσει τραυματισμούς και κακώσεις στο ίδιο το πόδι, τα γόνατα, ακόμα και την σπονδυλική στήλη. Όλα τα παραπάνω ανατομικά και λειτουργικά προβλήματα μπορούν να εντοπιστούν και να αποκατασταθούν με τη βοήθεια του πελματογράφου και την κατασκευή ειδικών ορθωτικών πελμάτων.

PACT μυκητιασική θεραπεία νυχιών

Είστε αμήχανοι από την εμφάνιση των νυχιών σας;

Οι μολύνσεις των μυκητιασικών νυχιών εχει δύο επιλογές θεραπείας που διατίθενται σήμερα περιλαμβάνουν τοπικές αλοιφές και συνταγογραφούμενα φάρμακα. Η διατήρηση αυτών των θεραπειών μπορεί να προκληθεί με ορατά αποτελέσματα μετά από 6 έως 12 μήνες ή συνταγογραφούμενα φάρμακα που αλληλεπιδρούν με τα τρέχοντα φάρμακα και προκαλούν επιβλαβείς παρενέργειες. Η θεραπεία με λέιζερ είναι μια πιο πρόσφατη θεραπεία που μπορεί να είναι αποτελεσματική, αλλά μπορεί επίσης να είναι επώδυνη ή πολύ δαπανηρή. στο ποδολογικό μας κέντρο είναι ένας περήφανος πάροχος μιας εναλλακτικής θεραπείας και αυτό είναι η PACT Mouth Nail Therapy. Σχετικά με το PACT Μυκητιασική θεραπεία νυχιών: Το PACT είναι μια σύντμηση για τον όρο Φωτοδυναμική Αντιμικροβιακή Θεραπεία. Αυτή η μέθοδος θεραπείας χρησιμοποιεί φως για να αποβάλει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους μύκητες από το δέρμα και τα νύχια. Είναι σημαντικό να έχετε τη σωστή διάγνωση για τα νύχια σας πριν αρχίσετε οποιαδήποτε θεραπεία. Υπάρχουν αρκετές καταστάσεις που μπορούν να μιμηθούν μυκητιασικές μολύνσεις των νυχιών και να βλάψουν τα νύχια σας. στο ποδολογικό μας κέντρο θα αξιολογήσουμε τα νύχια σας πρώτα και θα επιβεβαιώσουμε ότι η διάγνωση μιας μυκητιασικής λοίμωξης των νυχιών. Μπορεί να χρειαστεί να έχετε ένα δείγμα του νυχιού δοκιμασμένο μέσω παθολογίας για να επιβεβαιώσετε μια μόλυνση.

 

Ρεφλεξολογία
Η Ρεφλεξολογία είναι μια φυσική, ολιστική μέθοδος η οποία βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα και στις παλάμες. Ένα ενεργειακό μασάζ στα σημεία ρεφλεξολογίας, διώχνει την συσσωρευμένη κούραση στα κάτω άκρα χαρίζοντας μια απίστευτη χαλάρωση και ενέργεια. Αυτό που επιτυγχάνει η μάλαξη των άκρων είναι να χαλαρώσει και να τονώσει ταυτόχρονα όλο το νευρικό σύστημα και τα όργανα του σώματος δρώντας σε αντανακλαστικά σημεία των πελμάτων. Είναι μια πανάρχαια πρακτική που την βρίσκουμε στην αρχαία Ελλάδα αλλά και σε άλλους πολιτισμούς στον κόσμο. Απολαύστε ένα σύντομο διάλειμμα από μια κουραστική μέρα.

Αποτρίχωση Προσώπου και Σώματος
Αποτρίχωση μακράς διάρκειας με κερί. Η τρίχα αφαιρείται από τη ρίζα εξασφαλίζοντας λείο δέρμα για διάστημα ενός περίπου μηνός. Τα βιολογικά ένζυμα που εμπεριέχονται καθυστερούν την επανέκφυση της τρίχας. Προτεραιότητα είναι να διαπιστώσουμε τις πραγματικές σας ανάγκες και να σας προτείνουμε την θεραπεία και τη λύση που ταιριάζει μοναδικά σε εσάς.

Μανικιούρ – Πεντικιούρ
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας θα αφεθείτε στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στην περιποίηση του μανικιούρ και του πεντικιούρ σας. Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις νέες τάσεις και τεχνοτροπίες στην περιποίηση – υγιεινή των νυχιών. Χρησιμοποιούμε μόνο γνήσια και ελεγμένα προϊόντα. Φροντίζουμε όλα μας τα εργαλεία να είναι πλήρως αποστειρωμένα σε ειδικό κλίβανο. Είμαστε σίγουρη πως το τελικό αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.